STOPITE V KONTAKT Z NAMI – ZAČNIMO POSEL

GET STARTED

0$

Hvala v kratkem vas bomo kontaktirali

Izberite storitev

Spletna vizitka (250€)

Namen spletne vizitke je obvestiti uporabnike spleta (interneta) o vašem podjetju. Vizitka je primerna za vsa storitvena podjetja, ki pri naročniku izvajajo storitev, in ne za podjetja oz. posameznike, ki nudijo oz. prodajajo izdelke ali se hočejo predstaviti z večjimi produkti.

Spletna stran (499€)

Podarite svojem podjetju kvalitetno in profesionalno spletno stran, ki vam bo pomagala pri večji prepoznavnosti med ljudmi.

Spletna trgovina (Wordpress - 890€)

Namenjena spletnim trgovcem, ki si od spleta želijo več. Več nakupov. Več kupcev. Več modulov.

Spletna trgovina (OpenCart - 1299€)

Namenjen spletnim trgovcem, ki si želijo resneje in obsežneje pristopiti na splet in potrebujejo trgovino, ki bo podpirala vse njihove aktivnosti.


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Izberite paket gostovanja

Cena za obdobje enega leta.


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Ali ste že lastnik domene? (opcijsko)


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Ime vaše domene


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Večjezičnost (opcijsko)

Želite stran v več jezikih ( SI / DE / EN / HR / ... )?

Dodaten jezik: € 99 (prevode zagotovite sami)


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Naročilo dodatnih storitev (opcijsko)

49€

39€

99€


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Ste fizična ali pravna oseba?


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Osebni podatki


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Podatki o podjetju


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Nakup domene (vključeno v ceno)

Prvo leto je domena brezplačna! Po poteku se podaljša po uradnem ceniku. O poteku domene boste pravočasno obveščeni.


0$

Za nadaljevanje je potrebna izbira

Naslednji korak

Znesek za plačilo

Končni znesek :

Summary

Opis Informacije Število Cena
Popust :
Skupaj :
1. Ne odgovarjamo za pravilnost informacij, ki jih kdorkoli vpiše na svojo spletno stran. Ravno tako ne odgovarjamo za noben izgubljen ali poškodovan podatek na strežniku.

2. Za vsebino spletne strani jamči in je odgovoren naročnik. Stran ne sme biti v nasprotju z zakoni.

3. Na spletni strani lahko pregledujete, brišete in upravljate le s svojimi podatki. Vdor v tuje račune je kazniv.

4. Strinjate se, da na spletno stran ne boste nalagali vsebine ali povezav na:

vsebino, ki je protizakonita, nasilna, obrekljiva, opolzka, pornografska, bogokletna ali kakorkoli sporna
vsebino, ki vsebuje viruse ali sovražne računalniške programe, warez, irc robote.
vsebino, ki je namenjena kriminalnim dejanjem ali združbam, zaščitenim znamkam, patentom, avtorskim pravicam ali drugo intelektualno lastnino
vsebino, ki je namenjena služenju denarja s piramidnimi shemami ter podobnimi zadevami, ki obljubljajo zaslužek na hitro

5. Strinjate se, da na naključne naslove ne boste pošiljali masovne pošte (spam) z vsebino, ki se nanaša na vašo spletno stran.

6. Pridržujemo si pravico, da odstranimo kakršnokoli vsebino, ki je v nasprotju s pogoji poslovanja, iz vašega računa brez predhodnega obvestila. Ne dovoljujemo hekerskih strani, strani za odrasle in nobenih mp3 datotek, shareware/freeware in ostalih programov ter strani pod točko 4.

7. Strinjate se, da boste varovali vaša gesla in ostale zaupne podatke, ki se nanašajo na vaš račun ter nas v primeru nepooblaščenega ali domnevnega posega v vaš račun nemudoma obvestili.

8. Prizadevamo si, da bomo za strani, ki gostujejo na našem zakupljenem strežniku dobro skrbeli v kolikor imate zakupljen paket vzdrževanja, ne moremo pa garantirati nepooblaščene posege in hekerske napade, kakor tudi ne odgovarjamo za ne prejeto elektronsko pošto ali napake e-poštnega strežnika.

9. Potrudili se bomo, da bo servis deloval nemoteno, vendar ne moremo zagotavljati neprekinjenega delovanja storitev ali strežnika.

10. Pridržujemo si pravico, da ukinemo storitve kadarkoli, brez predhodnega obvestila. V primeru, da bo prekinitev trajala več kot 2 dni, boste o tem obveščeni.

11. Storitev, ki bo dodeljena vam, je neprenosljiva in je ne sme uporabljati nihče razen vas. Istočasno je dovoljena samo enojna prijava na strežnik. V primeru večjega števila računov ste omejeni na eno sistemsko prijavo. V primeru, da odkrijemo prenos vašega računa tretji osebi, si pridržujemo pravico ukiniti račun brez predhodnega obvestila.

12. Spremembe v pogojih poslovanja si boste vedno lahko prebrali na naših straneh, uporabnikov ne bomo o tem posebej obveščali.

13. Pridržujemo si pravico, da cene storitev, ki so objavljene na naših straneh kadarkoli spremenimo.

14. Plačilo gostovanja se izvaja za enoletno obdobje. Ko poteče določen čas, za katerega ste plačali storitev, je potrebno ponovno predplačilo za čas enega leta o čemer vas obvestimo preko elektronske pošte.

15. Vsa plačila morajo biti v EUR preko našega TRR ali Paypala.

16. Pridržujemo si pravico, da 8 dni po poteku plačilnega obdobja storitev ukinemo, v kolikor ne dobimo plačila ali vsaj potrdila, da je storitev podaljšana – plačana.

17. V kolikor ne prejmemo plačila 8 dni po izteku plačilnega obdobja, lahko spletno stran izbrišemo brez opozorila.

18. V primeru, da kršite katerokoli točko poslovanja, vam lahko nemudoma ukinemo spletno stran in odstranimo vse podatke brez predhodnega obvestila in brez povračila denarja.

19. V primeru blokade storitve je cena za ponoven vklop blokirane storitve 30,00 EUR na storitev.

20. Za boljše delovanje storitve sta uporabljena dva strežnika, en strežnik na Irskem zakupljen preko Weebly.com storitve, za drug strežnik pa se uporablja strežnik pri podjetju iSERVER d.o.o. iz Slovenije. Prav tako se za urejevalnik strani uporablja storitev podjetja Weebly.com.

21. V primeru neplačila domene ali gostovanja in posledične neaktivnosti na strežniku se stran samodejno izbriše. Za ponoven zagon je potrebno še enkrat plačati izdelavo spletne strani.

22. Gostovanje spletnih strani pri drugih ponudnikih je potrebno najaviti pred izdelavo, saj je treba stran izdelati drugače. V primeru gostovanja na drugih strežnikih urejanje strani pri paketu 199 ne bo mogoče.

23. Za kasnejši prenos spletne strani na druge ponudnike gostovanj je potrebna preureditev nekaterih elementov, kar se doplača glede na število elementov. V primeru gostovanja na drugih strežnikih urejanje strani pri paketu 199 ne bo več mogoče.

24. V primeru nezadovoljstva lahko zahtevate vračilo denarja v 8 dneh od začetka objave spletne strani.

25. Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem, razen v primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona.

26. Strinjate se, da vas lahko občasno obveščamo z informacijami, ki so neposredno povezane z našimi storitvami.

Naroči